Waarom EduChild steunen?

Er zijn vele redenen te bedenken om goede doelen te steunen. Maar hoe maakt u een keuze uit de vele mogelijkheden? Belangrijk is natuurlijk dat uw donatie wordt ingezet voor een doel dat u aanspreekt en dat het geld uiteindelijk op de juiste plek terecht komt. Voor het tweede bent u bij ons op het goede adres. Onderstaande vijf redenen helpen u wellicht  om een donatie te doen aan EduChild en zo de kinderen op Flores een beter toekomst te bieden. Steun een student op Flores en u steunt een hele gemeenschap!

  1. Wij bevorderen de kwaliteit van beroepsopleidingen van beroepen waar een grote vraag naar is.
  2. We onderhouden nauwe contacten met de lokale bevolking zodat we weten wat er speelt en kunnen inspelen op lokale behoeften. We helpen studenten om de stap te maken naar de arbeidsmarkt.
  3. Flores is sinds kort een officiële toeristenbestemming geworden. Hier liggen nog veel kansen voor verbeteringen.
  4. Door ons te steunen, steunt u kleinschalige projecten die wij succesvol kunnen volbrengen.
  5. Twee keer per jaar bezoeken wij de projecten om erop toe te zien dat ze juist worden uitgevoerd en de gelden juist worden besteed.

Dubbel voordeel

Daarbij komt dat u als donateur uw gift fiscaal kunt aftrekken. Dit is mogelijk doordat Stichting EduChild fiscaal erkend is als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI, volgens Artikel 24, lid 4 van de Successiewet 1956).

Help ons als Ambassadeur van EduChild

Wij zien alle donateurs tevens als ambassadeurs en wij hopen dat u in eigen netwerk het doel van EduChild wil promoten.