Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

MANIEREN OM TE STEUNEN

Fijn dat u ons goede doel wilt steunen om meer jongeren op het eiland Flores in Indonesië klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs kunnen we de kansen op een (betere) baan vergroten. In samenwerking met de scholen kijken we naar extra onderwijs om specifieke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn in het beroepenveld. Denk hierbij aan de nodige praktijklessen om theoretische kennis te kunnen vertalen naar praktijksituaties.

Om ons op een blijvende manier te steunen, hoeft dit niet altijd in de vorm van een eigen financiële bijdrage. Er zijn ook andere manieren om als ambassadeur van EduChild aan de slag te gaan. Uw steun is van harte welkom! Hier volgen een paar voorbeelden:

  1. Heb je eigen bedrijf? Dan kun je overwegen om een kleine vrijwillige bijdrage aan je relaties te vragen. Goede relaties vinden het vaak leuk om hetzelfde doel te steunen en vinden het prettig te weten dat ook anderen een positieve bijdrage willen leveren in de wereld.
  2. Heb je een winkel of lever je diensten waar bij de kassa wordt afgerekend? Dan is een collectebus naast de kassa een goede optie. Wanneer je diensten aansluiten bij onze missie (onderwijs, Indonesië, arbeidsmarkt) ondersteunt het je eigen bedrijfsvoering.
  3. Wordt ambassadeur, door ons te volgen op facebook en berichten te delen, daarnaast ben je vrij om onze nieuwsbrieven te delen met familie, vrienden en kennissen of denk aan EduChild als je kans ziet om flyers van EduChild te verspreiden.

Wil je van gedachten wisselen over passende mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.